TEKNOLOJİ

Engellenen Numara Nasıl Anlaşılır?

Engellenen Numara Nasıl Anlaşılır
Engellenen Numara Nasıl Anlaşılır

Birisi sizi engellemiş olabilir ve siz bunu öğrenmek istiyorsunuz. Bu yazımızda sizlere engelleyen numara nasıl anlaşılır bahsedeceğiz. yazımıza geçmeden önce sizlere Engelleyen numarayı nasıl arayabilirim adlı konumuza göz atmanızı tavsiye ederiz. Engellenen numara nasıl anlaşılır gelin hep beraber inceleyelim.

Numaranın Engellendiği Nasıl Anlaşılır

Seni engellediğinden şüphelendiğin kişiyi ara. Bir kişinin seni engelleyip engellemediğini genelde mesaj göndererek anlayamazsın; bu yüzden onu araman gerekir.

Aramanın nasıl bittiğini dinle. Arama bir çalmadan sonra bitiyorsa (veya bazı durumlarda yarım çalmadan sonra) ve telesekretere yönlendiriliyorsan ya engellenmişsindir ya da kişinin telefonunun şarjı bitmiştir.

Doğrulamak için kişini tekrar ara. Bazen hatta sorun olmasa ve telefonun engelli olmasa bile çağrı telesekretere düşebilir; tekrar aramak çağrının bitişini doğrular.

Çağrın bir veya daha az bir çalmanın ardından bitiyorsa ve telesekretere düşüyorsa kişinin kesin şarjı bitmiştir ya da çağrılarını engellemiştir.

Kişini gizli bir numaradan tekrar ara. Bunu, kişinin telefon numarasından önce “#31#” yazarak yapabilirsin. Kimsenin gizli numaradan gelen bir çağrıyı açacağını beklemesen de bu, kişinin telefonunun durumunu doğrular.

Bir arkadaşından kişinin numarasını aramasını iste. Engellendiğini anladıysan ama bunun sözlü olarak doğrulanmasını istiyorsan bir arkadaşından kişini aramasını ve durum hakkında onunla konuşmasını isteyebilirsin. Bunu yapmayı çok istesen de bunun, seni engelleyen kişiyle arkadaşın arasındaki ilişkiye zarar verebileceğini unutma.

Engelleyen Numarayı Nasıl Arayabilirim? Engelleyen Numarayı Arama Beni bloke eden bir numarayı nasıl arayabilirim? 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat