MAGAZİN

Gülçin Üstün Can Kimdir Kaç Yaşında Evli mi Boyu?

Gülçin Üstün Can kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kilosu kaç, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı gazeteci ve spikerlerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Gülçin Üstün Can’dan söz edeceğiz.

Gülçin Üstün Can

Gülçin Üstün Can Kimdir?

  • Spiker
  • Gazeteci

Ankara’da dünyaya gelen Gülçin Üstün Can, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nde tamamlamıştır. Gazetecilik mesleğine 2002 yılında Milliyet gazetesinde başlamıştır. Yapmış olduğu haberlerle bu zamana kadar çeşitli ödüllere layık görülen Gülçin Üstün Can, 2009 yılından itibaren TRT Türk bünyesinde çalışmaya başladı. TRT Türk’te Paranın Seyri ve Ekonomi Dünyası gibi programları sunan Gülçin Üstün Can, sonrasında ise TRT Haber’de sunuculuk yapmaya başlamıştır. Gülçin Üstün Can, özellikle Nurettin Nebati ile yaptığı programda adını duyurmuştur.

Instagram ve Twitter hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Gülçin Üstün Can, gazetecilik ve sunuculuk kariyerine de devam etmektedir. Başarılı gazeteci Gülçin Üstün Can hakkında merak edilen aslen nereli, doğum tarihi kaç, evli mi bekar mı, boyu gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu