SAĞLIK

Kadınların G Noktası Nerede?

Kadınlarda G Noktası nerede? Mutlu bir ilişkinin formülü, mutlu bir cinsel hayattan geçiyor. Eşlerin birbirini arzuladığı ve yatakta mutlu sonla biten birliktelikler herkes için önemlidir. Yatakta mutluysanız enerjiniz tüm hayatınıza yansır. Kendinizi daha olumlu, mutlu ve güçlü hissedersiniz. Kadınların G Noktası Nasıl Uyarılır? Kadınlardaki G Noktası Nerede?

Kadınlardaki G Noktası Nerede?
Kadınlardaki G Noktası Nerede?

Yazımıza geçmeden G noktasını uyarmak için en iyi seks pozisyonları yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu yazımızda kadınların eşsiz bir orgazm yaşamalarını sağlayan G noktasından bahsedeceğiz. İlk kez Amerikalı Jinekolog ve Seksolog Dr.Ernest Grafenberg tarafından 1944 yılında keşfedilen G noktası, kadını eşsiz bir orgazma ulaştırmanın en hızlı ve zevkli yollarından biri olduğunu söylemiş ve yayınladığı makalede ilk kez kadınlardaki vajina ön duvarında bulunan hassas bir bölgeden bahsetmiştir. Genital bölge kararması nasıl geçer

Kadınlardaki G Noktası Nerede?

Ön sevişme sırasında partnerinizin G noktasını keşfedebilir ve uyararak onu baştan çıkarabilirsiniz.

Partnerinizin G noktasından haz alması için işaret ve orta parmaklarınızla vajinanın içerisinde yukarı doğru hafif baskı uygulamakla başlayabilirsiniz.

Zevk almaya başlayan partnerinizi doruklara taşımak için ön vajinal duvarın birkaç santimetre üstüne yoğunlaşıp, bastırmaya ve ritmik bir şekilde o bölgeyi uyarmaya başlayın.

Parmaklarınız vajinasında gezerken partnerinizin vereceği tepkiler G noktasını bulmanıza yardımcı olacaktır.

Kadınların G Noktası Nasıl Uyarılır?

Uzman seks terapistlerine göre;

G noktası üzerinde ritmik ve darbeli hareketlerle başlayıp ardından küçük, dairesel hareketlerle eşinizi uyarın. Böylece cinsel ilişkinin sonunda G noktasını bulabilir ve bu uyarılmasından kaynaklı eşsiz bir orgazm yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin %55’i partnerlerinin G noktalarını maalesef hiç bir zaman bulamıyorlar. Hatta erkeklerin %36’sı G noktasının ne olduğunu bile bilmiyor!

Siz siz olun. Hem kendinizi hem de partnerinizi bu eşsiz hazdan mahrum bırakmamak için G noktasını uyarmayı ihmal etmeyin. G Noktası nedir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat