İlan

Son dakika haberlerin adresi primishaber.com açıldı!

Yaklaşık 3 yıldır faaliyette olan Primis Solutions Dijital İşler dumanı üstünde haber sitesi primishaber.com’u yayınladı. Son dakika haberler kadar yaşama dair haberleride bulabileceğiniz Primis Haber kullanıcı dostu tasarımı ile ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Gündemdeki son haberler, teknoloji haberleri, yaşamdan haberler, spor haberleri, magazine gibi bir çok kategoride güvenilir kaynaklardan derlenen haberler primishaber.com’da

Sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan Primis Haber, en son haberleri ve ilginizi çekebilecek manşetleri anlık olarak paylaşmakta. Primis Haber, sosyal medya uzmanları ve editörleri ile en doğru haberi en hızlı şekilde kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.

Primis Solutions’un yeni iştiraki olan Primis haber gündem haberleri ile adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor.

Site anasayfasında üstte kategoriler arkasından güncel haberler ve devamında kategori bazlı haber akışı devam ediyor. Haber sitelerinin genelinde atlanan anasayfadaki akış bütünlüğü sayesinde tüm kategorilerdeki haberlerden haberdar olabileceksiniz.

Mobil uyumlu arayüzü ve haber sitesine kıyas sayfa hızı çok yüksek olan primishaber.com gelecek vaadeden haber sitelerinden.

Ekip her ne kadar daha önceki projeleri ile kendini kanıtlamış olsada güncel haber akışı olan bir websiteyi ilk defa deneyimliyor. Bunun da vermis olduğu heyecanla kullanıcıların haber okuma deneyimini en üste çıkarabilmek için güzel güncellemeler gelecek gibi duruyor.

Son olarak kategorilerden detaylıca bahsederek bitirmek istiyorum. Website haber akışını dokuz ana kategori altında toplamış Bunlar: Gündem haberleri, Magazin haberleri, ekonomi haberleri, Teknoloji haberleri, spor haberleri, otomobil haberleri, bilgisayar oyunu haberleri, finans haberleri ve yaşam haberleri. Gündem haberleri diğer kategorileri de barındıran manşet haberler olarakta adlandırılabilir. Diğer kategoriler tamamen kendi alanı ile ilgili doğru haber kaynakları. Güncel ve tutarlı olabilmek için 10’dan fazla haber ajansı ile şalışan Primis Haber’e başarılar diliyoruz.

Haber okuma deneyimini bu kadar ciddiye alan başka bir haber sitesi olduğunu sanmıyorum. O yüzden favorilerinize ekleyip sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmamanızı tavsiye ederim. Keza ülkemizde herşey çok hızlı değşebildiğinden, haberlerden mahrum kalmak can sıkıcı olabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat