İlan

Kayra Sercan Çanakçı artık Kapadokya’da!

Uzun süredir İstanbul’da yaşayan Kayra Sercan Çanakçı, bir sene önce verdiği bir karar ile Kapadokya’ya yerleşti. Bir çok ünlü isim ve dergi ile çalışan fotoğrafçı artık yaşamını Kapadokya’da sürdürmek istediğini ve burada çok mutlu olduğunu söyledi.

İstanbul’un artık yaşanmaz bir yer olmaktan çıktığını belirten Kayra Sercan, sakinlik aradığını ve daha önce iş ve tatil için bir çok kez geldiği Kapadokya’ya yerleşme kararı verdi. Bu karardan çok mutlu olduğunu ve hiç pişmanlık duymadığını söyledi.

‘’Keşke bu kararı daha önce vermeşeymişim’’

Kısa sürede dikkat çekmeyi başaran fotoğrafçı, Kapadokya’da yapmış olduğu bir proje ile adından söz ettirdi. Kapadokya’nın dokusunu ayak basılmamış bir gezegene benzeten Kayra, ‘’Astronot konseptli ile bir çekim gerçekleştirdi. 

Projenin başından sonuna dek tüm prodüksiyonu ile bizzat kendisinin ilgilendiğini belirten fotoğrafçı, kostüm, astronot kaskı, sırt çantasına kadar kendisinin bulduğunu, hatta sırt çantasını elleriyle yaptığını söyledi. Uzun yıllar önce buraya bir çok kez geldiğinde de bu çekim projesinin hep aklında olduğunu belirtti.

Kayra Sercan Çanakçı, Kapadokya’da çekmek istediği daha çok fazla projesinin olduğunu da sözlerine ekledi. 

Kapadokya’ya tatile gelen ünlü isimler ile de çekimler gerçekleştiren fotoğrafçı, ‘’Kapadokya kocaman bir film platosu gibi’’ burası beni hem besliyor hem de yeni fikirler üretmemi sağlıyor dedi. ‘’Buranın enerjisi bir başka’’ notunu da özellikle belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat