İlan

Çimento Silosu

Özellikle beton santraller için gerekli bulunan çimento silosu, çimento karışımı olan betonun saklanması amacıyla kullanılan sisteme denir. Çimento silosunun sisteminin boyutu, betonun üretim tesisinin ihtiyacına göre değişik kapasiteler gösterilebilir. Özellikle de hazır beton hizmeti sunan işletmeler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Beton üretim tesislerinin ihtiyacı olan tonaj miktarı dikkate alınarak üretilen bu sistem, şirketlerin ihtiyacına göre değişik kapasitelerde üretilebilmektedir. Bu sistem Bas-tr tarafından son derece dayanıklı ürünlerden ve paslanmaz çelikten imal edilerek, sektöründe öncü konumuna geçmiştir.

Çimento Silosu Çalışma Prensibi

Cıvatalı silo, uçucu kül gibi malzemelerin dökülme merkezlerinin içerisinde depolanması maksadı ile tasarlanmaktadır. Çimento ile beraber bu malzemelerin depolanması bu sistem sayesinde gerçekleşebilmektedir. Çimento silosunun montajının tamamlanması için bir vinçten yardım alınmaktadır. Betonun temelinin üstüne silonun montaj işlemi, dikey şekil sayesinde gerçekleştirilir. Montaj tamamlandıktan sonra taban olarak kaynatılan ve gömülü parçalarla birleştirilen sistemin parçaları kullanıma hazır hale gelmektedir.

Sistemin Akışkanlığı Koruması

Çimento silosunun sistemleri, genelde otuz ila 120 ton kapasiteleri arasındaki bir tonajda tercih edilmektedir. Çimento silosuözellikle paslanmaz çelikten yapılarak, kar ve yağmur gibi herhangi bir sıvının ya da doğal olayın sistemini etkilemesine izin verilmemektedir. Bu sayede yıllarca kullanılabilen Bas-tr çimento siloları, içine konulan beton malzemenin sürekliakışkan bir şekilde saklayarak, kurumasını engeller ve her an kullanılabilecek durumda bulundurur.

Çimento Silosu İçin En Kaliteli Firma

Silo parçaları, özel aparatlar ve yüksek hassasiyet ile üretilerek, tam otomatik boya kabinlerinde astar ve boya işlemleri gerçekleştirilerek, tamamen hazır hale gelen silo parçaları, sevkiyatta zarar görmeyecek şekilde paketlendikten sonra dünyanın bir ucu olan noktalara sevk edilmektedir. Müşteri taleplerine göre alternatiflerini en mükemmel kalitede sunan Bas-tr firmamız, kalitesinden ödün vermeyerek sektöründe öncü konumunda bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat