İlan

Crystal Sunset Luxury Resort & SPA Ziyaretçilerine Neler Sunar?

Tatil için Antalya’yı tercih ettiğiniz takdirde çok doğru bir karar vermiş olursunuz. Bilhassa Side mutlaka görmeniz gereken bir yerdir. Manavgat ilçesine bağlı olan Side; her yıl hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ziyaret edilir. Side’yi özel kılan çok sayıda detay mevcuttur. Bilhassa tarihi ve doğal güzellikleri ile özel bir yer olduğunu belli eder. SideAntik Kenti; mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. 

Side; bünyesinde Antalya’nın en güzel otellerini barındırır. Onlardan birisi de Crystal Sunset Luxury Resort & Spa! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım! 

Crystal Sunset Luxury Resort & SPA Neden Tercih Edilmeli? 

Her şeyden önce, bu otelin bilhassa çocukları ile tatil yapmak isteyen ailelere hitap ettiğini söyleyebiliriz. Tahmin edebileceğiniz üzere beş yıldızlı bir oteldir. İnternette yapılan kullanıcı değerlendirmelerine göre oluşturulan Antalya’nın en iyi otelleri listesinde ilk 50 içerisinde yer alır. Geniş ve ferah odaları ile fark yaratır. Modern aktivite alanları ile diğer otellere kıyasla farklı olduğunu gösterir. Bunun yanı sıra, ziyaretçilerine sınırsız eğlence vaat eder. 

Crystal Sunset Luxury Resort & SPA; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Farklı büyüklüklerdeki havuzları ile de dikkat çeker. Bunun yanı sıra, aquaparkı ile de çocuklar için uygun bir konaklama seçeneği olduğunu gösterir. Farklı spor aktiviteleri için uygun bir adrestir. Profesyonel bir kadrosu vardır. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden geleni yapan çalışanları ile takdir toplar. 

Crystal Sunset Luxury Resort & SPA; tıpkı Crystal Hotelsbünyesinde bulunan diğer oteller gibi ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Otel müşterileri; üç öğün yemeğin yanı sıra beş çayı, gece çorbası, geç kahvaltı gibi öğünlerden de ücretsiz olarak faydalanabilirler. Ayrıca, yerli ya da yabancı olmasından bağımsız bir şekilde alkollü ya da alkolsüz içecekleri de rahatlıkla tüketebilirler. 

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz? 

Tatiliniz sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmak istemiyorsanız bu oteli tercih etmelisiniz. Otel; konaklama alternatifleri ile farkını ortaya koyar. Odalardaki zemin laminant parke olmakla beraber her bir odada uydu kanallı LCD TV, merkezi klima, mini bar, emanet kasası, çay ve kahve makinesi, su ısıtıcısı, yangın detektörü gibi imkanlarbulunur. Bunun yanı sıra, otelin standart oda, aile odası, deluxe standart oda ve balayı suite olmak üzere dört farklı oda alternatifi mevcuttur. Bilhassa balayı suite; sorunsuz bir balayı yaşamak isteyenlere hitap eder. Otel; balayı çiftlerine otelde kaldıkları süre boyunca birtakım ikramlar yapar. 

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa; barları, ana restoranları, a la kart restoranları ve fast food restoranları ile dikkat çeker. Ayrıca, We Serve yöntemi ile el değmeden yemek servisi yapılır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat