Biyografi

Anıl Erdem Cevizci Kimdir? Nereli, Boyu ve Yaşı?

Anıl Erdem Cevizci kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi var mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı müzisyenlerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Anıl Erdem Cevizci’den söz edeceğiz.

Anıl Erdem Cevizci Kimdir?

  • Müzisyen.

1991 yılında Paris’te dünyaya gelen Anıl Erdem Cevizci, müzisyen ve söz yazarıdır. Babasının doktora eğitimi nedeniyle Paris’te dünyaya gelen Anıl Erdem Cevizci, daha sonra ailesi ile beraber Bursa’ya taşınmıştır. Aslen Bursalıdır. Anıl Erdem Cevizci, lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde (Tam Burslu) tamamlamıştır. Profesyonel anlamda müzik kariyerine de bu dönemlerde başlayan Anıl Erdem Cevizci, Taksim’de bazı mekanlarda akustik müzik sayesinde çevre kazanmaya başlamıştır. 2014’te babasını kaybeden Anıl Erdem Cevizci, bu kaybın kendisini derinden sarstığını ve etkilediğini ifade etmektedir. Babasını kaybetmesinin ardından daha fazla sorumluluk almak istediğini belirten Anıl Erdem Cevizci, müzik kariyerinde de sağlam adımlar atmaya başlamıştır. Bu dönemde Madrigal grubunun diğer üyeleri ile tanışan Anıl Erdem Cevizci, akabinde bu grupla beraber çıkışını sürdürmüştür.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Anıl Erdem Cevizci, müzikleri ile milyonlarca kişi tarafından beğenilen Madrigal grubunun solisti olarak çalışmalarına devam etmektedir. Başarılı müzisyen Anıl Erdem Cevizci hakkında merak edilen annesi kardeşleri kim, boyu kaç gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat