HAKKINDA

Habervadi.com Tunahan Ertan’a ait ulusal haber yayını yapan dijital haber kuruluşudur. Yayın hayatına 2021 yılında başlamıştır. Bizler ulusal haber yayını yapan haber kuruluşuyuz. Web site basın etiğine uygun yayın yapmaktadır. Web sitenin sorumlusu ve yazı işleri müdür Tunahan Ertan’dır. Websitemizin teması Jannah’tır. Websitemiz turuncu renkle tasvir edilmiştir. Şirketimize bağlı diğer ortak yayın yapan ERTANHABER ve NEDENHABER bizlere aittir. Ayrıca Künye için tıklayın.

Merhaba, ben Tunahan Ertan. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisiyim. 30.07.1997 yılında Eskişehir’de dünyaya geldim. İlkokul ve Ortaokulu Millizafer İlköğretim Okulu’nda tamamladım. Liseyi Edebali Anadolu Lisesi’nde tamamladım. İlk üniversitem Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi‘nden Basım Yayın programından mezun oldum stajımı Eskişehir’in yerel basın organı KANAL26‘da yaptım. Daha sonra DGS ile Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümüne geçiş yaptım. 2021 yılı itibariyle 4’lük sistemde ortalama 2,90-3,20 arası ortalamam mevcut.

Haber sitemizin başlıca kategorileri şu şekildedir:

TUNAHAN ERTAN Kişisel Gelişim ve Tecrübeler

  • 2013-2018 yılları arasında Tunahan Ertan, “Radyo26, RadyoGofret” radyo programlarında kendi oluşturduğu internet platformu üzerinden yayın yapmıştır. Maddi gelir elde edememesi ve gerekli mercilerden yayın izinlerinin gerekmesi nedeniyle radyo işinden vazgeçmiştir
  • 2015-2020 yılları arasında Tunahan Ertan Adobe Photoshop, Adobe PremierePro, Adobe Illusrator, Adobe After Effect, Adobe Indesign ve bunların haricinde yazılım ile ilgili; WordPress, uzak sunucu Plesk Cpanel kurulumlarının temel eğitimini almıştır. Bir süre birikimleri ile Youtube atılımında bulunsa da hedeflediği kitleye ulaşamadı ve Youtube işini askıya aldı.
  • 2019 yılında 2 adet rap parça çıkardı ancak müzik sektöründe de başarılı olamadı. “Zor korkularım” “Tunahan Ertan & Mert Doğruer Kalp Kalbe Karşı“ Şarkı sözleri, beste, klip yönetmenliğini ve çekimlerini Tunahan Ertan yapmıştır.
  • 2020 Nisan ayında bir haber sitesi kurarak hızlı bir şekilde büyük kitlelere erişti. 25.11.2020 itibariyle Alexa Türkiye sıralamasında ilk 10.000’e girerek web/sanal camiasında en hızlı gelişim sağlayan kişilerdendir. Şu anda yönettiği siteler www.ertanhaber.com ve www.nedenhaber.com ‘dur.
  • 2021 yılında Youtube’da video haber kanalı açtı. “ERTANHABER YOUTUBE” 11 Ocak 2022 itibariyle 122 bin görüntüleme sayısına sahip başarılı bir kanal. 2022 yılının başlamasıyla Dailymotion ile tanıştı ve şu anda iki video platformu üzerinden çalışmalarını sürdürmektedir. “DAILYMOTION ERTANHABER

Tunahan Ertan’ın en büyük başarısı: 2021 yılı raporuna göre sadece ERTANHABER sitesinden 844 bin tekil ziyaretçi ve 1 Milyon 415 bin görüntülenme elde etmiştir. Şu anda hemen hemen her gün çeşitli yayın organlarından tanıtım yazısı teklifi almakta ve gelirinin büyük kısmını backlink üzerinden sağlamaktadır. Bunların yanı sıra Google Adsense ile reklam yayını yapmakta ve yine gelirinin bir kısmını Google Adsense’den karşılamaktadır.

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat