İlan

Arkiz Teknik Kimya A.Ş. Basın Açıklaması

Arkiz Teknik Kimya A.Ş.

Ortaya koyduğu eserler ile takdir toplayan bir ar-ge firması.

13 yıllık sektör deneyimine sahip olan şirket, Türk Kimya sanayisine kazandırdığı yerli ve milli ürünler ile alkış topluyor.

Çorlu merkezli olan Arkiz Teknik Kimya A.Ş, 260 doğal ürünü ve 720 Ar-ge çalışması ile sektöre öncülük yapıyor.

“FİRMALARIN GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAĞI”

Arkiz Teknik Kimya A.Ş, ülkemizde bulunan sanayi kuruluşlarının yanı sıra oteller,hastaneler,yemek firmaları,fabrikalar gibi bir çok tesise çözüm ortaklığı vadeden bir arge firmasıdır.

Güçlü ve donanımlı bir altyapıya sahip olan firma, iş ortaklarının huzuruna en güvenilir ve kazançlı planlama ile çıkıyor.

Şirket, gerçekçi ve yenilikçi fikirleri ile gelişebilecek her türlü senaryoya karşın müşterilerinin her daim yanında olmaktadır.

Tekirdağ’da faaliyet gösteren firma, isabetli kaynakları kullanarak ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak ürün yelpazesini her geçen dönem genişletmeyi başarmıştır.

Arkiz Teknik Kimya A.Ş, teknik bakım kimyasalları, hijyen ürünleri,sorunlara özel çözücüler,oto bakım kimyasalları, otomat makinası zemin temizleyiciler ,biyolojik koku gidericiler, boya sökücüler ,havuz kimyasalları,yüzey kontrollü yağ sökücüler gibi sayısız kaliteli ürünü bünyesinde barındırmaktadır.

“ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Arkiz Teknik Kimya A.Ş, tesisierde yaşanan aksaklıklara teknik çözücüler üreten firmalara, en doğru ürünü sunmak için de profesyonel arge çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Şirketin bünyesinde faaliyet gösteren uzman kadro, ilk olarak müşterilerine uygun ürünü belirlemek için çözüme odaklanıyor.Firma, aynı zamanda belirlenen planlama doğrultusunda hemfikir olunan ürünler ile ilgili demo eşliğinde eğitim danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Arkiz Teknik Kimya A.Ş, dünya standartlarında gerçekleştirdiği araştırma ve geliştirme çalışmaları ile müşterilerinin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler getirebiliyor.

“HAYALİMİZİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ”

Şirkette satış müdürü olarak görev yapan Adnan Ali Acarer, Arkiz Teknik Kimya A.Ş‘ nin sektördeki konumuna dair değerlendirmelerde bulundu.

İlkleri başarmak için önce hayal ettiklerini ve gerçekleşirmek için de çok çalıştıklarını ifade eden Acarer, üretim sahasında yaşanabilecek tüm problemlere karşın her zaman çözümlerinin mevcut olduğunu söyledi.

Gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek bir sisteme sahip olduklarını da belirten başarılı satış müdürü,” Müşterilerimiz için doğru kaynakları kullanarak ürün ve hizmet kalitelerini her daim yüksek tutmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Adnan Ali Acarer, son olarak Arkiz Teknik Kimya A.ş’ nin yaratacağı öz değerleri ile  daha uzun yıllar Türk ekonomisine hizmet edeceğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat