İlan

Gurvita’nın başarısı! ‘Bahar Şamhili Tanju’ anlattı

Gurvita taze kolajen markasıdır. Türkiye’nin soğuk zincirde satılan ilk; doğal, taze, jöle kıvamında ilikli kemik suyu ve çorbalarını insanlarla buluşturur. 

Dana ve kuzu ilikli kemik suları, tavuk suları, tavuk suyuna haşlanmış tavuk, paça suyu, paça, kelle paça, işkembe çorbaları, coğrafi işaretli ürünler ile hazırlanan ilikli kemik suyuna bakliyat çorbaları, sade ilik yağı, organik elma, alıç ve üzüm sirkeleri üretir…

Kuruluş Hikayesi

Gurvita kurucusu Bahar Şamhili Tanju, kendi hastalığına çözüm ararken markasını kurmuş. Kemik erimesi hastalığına çare ararken doktorlar yüksek kolajen içeren kemik suyu, paça, işkembe tüketmemi tavsiye etmişler. Önce evde kendisi için hazırlayıp faydasını görmüş. Bağışıklık sistemini ve kemiklerini kuvvetlendiren ilikli kemik suyuyla dayanıklılığı da artmış ve böylece kendisini daha enerjik hissetmeye başlamış. Bunun yanında sağlıklı kilo verip, cilt ve saçlarında gözle görülür bir ışıltı ve dolgunluk oluşmuş. 

Bunu da insanlarla paylaşmaya, onlara şifa olmaya karar vermiş ve böylece Gurvita markası 2017’de kurulmuş.

Üretimden son tüketiciye ulaşana kadar tüm adımlarında hassasiyetle çalışan bir ekiple youna devam eden Bahar Şamhili Tanju şöyle diyor:

“Sağlıklı olmanın yolu dengeli ve yüksek besin değerli gıdalar tüketmek ile mümkün. Ama bunu yaparken hem insana hem de doğaya, dünyaya iyi gelmek lazım. Kolajen olsun başka gıdalar olsun dünyanın bize nimeti… Biz de gıdaya değil dünyayı bütün görmeliyiz…

Mesela Gurvita ile sadece insanların hayatına dokunmuyoruz, kendi üretimimizi yaparken artan kemikler ile sokak hayvanlarının barınaklarına gıda desteği sağlıyoruz. 

Çevreye iyi gelmek sadece insanla değil tüm canlılara ve dünyaya iyi gelmekten geçiyor. 

Hep birlikte daha iyi bir dünya için ben ve markam elimizden geleni yapacağız…”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat