Film

Recep İvedik 7 Bedava İzle Disney Plus

Recep İvedik 7
Recep İvedik 7

Recep İvedik 7 izle, yerli komedi filmimiz disney plus da yayına girdi Recep İvedik 7 adresinde Recep İvedik ve en yakın arkadaşı Nurullah, Recep’e babaannesinden kalan kır evini ziyaret etmeye karar verdiklerinde kendilerini köyü ve çevredeki ormanı kurtarma mücadelesinin içinde bulurlar.

Recep İvedik 7 filmi geçtiğimiz aylarda Şahan Gökbakar tarafından duyurulmuştu. İzleyenleri oldukça meraklandıran filmin yayın tarihi ise belli oldu. Senarist koltuğunda ünlü komedyen Şahan Gökbakar otururken yönetmen koltuğunda ise kardeşi Togan Gökbakar oturmaktadır.

Recep ivedik 7

Şahan Gökbakar’ın hem yazıp hem oynadığı Recep İvedik 7 filmi 9 Aralık 2022 tarihinde izleyicileriyle Disney Plus platformunda buluşmak için gün saymaya başladı. Oldukça komik bir senaryosu bulunan bu filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

Recep İvedik serisi ilk kez 2008 yılında izleyenlerin karşısına çıkmış ve izlenme rekorları kırmıştır. Recep İvedik serisinin diğer filmlerden farklı olarak bu sefer Disney Plus ekranlarında yayınlanacak olması izleyenleri oldukça şaşırtmıştır. Recep İvedik serisinin devam filmini sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler şimdiden hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Recep İvedik 7 filminin sinemada gösterime girip girmeyeceği hakkında henüz bir açıklama yapılmamıştır. Film, Recep İvedik’in şehir yaşamından ayrılıp köyde yaşamaya karar verdikten sonra yaşadığı olayları ele almaktadır.

Recep İvedik 7 izle

Yayınlandığı dönemlerde gişe rekorları kıran Recep İvedik 7’nin konusu ise oldukça eğlenceli gözüküyor. Ekonomik sıkıntılardan ve şehir yaşamındaki koşuşturmalardan bunalan Recep İvedik, yakın dostu Nurullah ile beraber babaannesinden miras kalan köy evine yerleşmek için yola koyulur. Köy yaşamının güzelliklerini keşfetmek için köyü gezmeye karar veren Recep, tam o sırada köyü ve köyün yakınındaki ormanları yok edecek bir projeyi tesadüfen öğrenir. Recep İvedik köylülerle bir olup bu projeyi hayata geçirmemek için elinden geleni yapar. Eğlencenin ve komedinin hiç azalmadığı bu filmi izlerken kahkahalara boğulacaksınız.

9 Aralık 2022 tarihinde Disney + ekranlarında gösterime girecek olan Recep İvedik 7 filminin oyuncu kadrosu ise oldukça renkli gözüküyor. Şahan Gökbakar

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat