İlan

Instagram, IGTV ve Akış Videolarını Birleştirme

IGTV Artık Yok Mu?, IGTV Kaç Dakika Video Yüklenir?, Instagram’dan Video İndirilebiliyor Mu?, Instagram, IGTV ve Akış Videolarını Birleştirme,Detaylar yazımızda…

Instagram yakın zamanda güncellemelerine bir yenisini daha ekleyerek kullanıcılarının işini kolaylaştıracak bir hizmet sundu. Yapılan açıklamalarda akıştaki videoların IGTV ile birleştirilmesi ve videoların izlenme süresinin 60 saniyeye çıkarılması söz konusu.

Bu iki alan “Instagram video formatı” olarak birleştirilmiş oldu. Yeni videoların özelliklerine filtre, kırpma, konum ve insan ekleme gibi özellikler eklenmiş oldu. Ayrıca işletmeler IGTV üzerinden vermiş oldukları reklamları 60 saniyeye kazar verebilecekler. Video sürelerinin uzaması özellikle influencerların tanıtım videolarında kesinti olmadan daha etkin paylaşımlar yapmasına imkan tanıyor. Kazançlarını artırmak için hızlı ve pratik çözüm arayışına giren kullanıcılar için beğeni, yorum, takipçi satın alma paketleri Bayigram internet sayfasında uygun fiyatlar ile hizmet vermektedir.

IGTV Artık Yok Mu?

Instagram IGTV ile akış videolarını birleştirme kararı aldığını duyurmuştu. Bunun başında reels videolarının çok daha ilgi çekici olduğu tahmin ediliyor. Bu sayede videoların izlenim süresi saniyeye çıkarılmıştır. Paylaşılan storyler takipçiler tarafından izlenmektedir ancak hesap açıksa story herkes tarafından izlenebilir. Ancak Instagramın kendi formatında başkalarının hikayelerini indirmek mevcut değildir. Kendi paylaşımlarınız olan storyleri kaydedebilirsiniz. Instagram story indir işlemi paylaşımınızdan sonra sağ yukarda yer alan üç noktaya tıkladıktan sonra “kaydet” e tıklayarak gerçekleştirilmektedir.

IGTV Kaç Dakika Video Yüklenir?

60 dakikaya kadar uzun video yüklemek mümkündür ancak videonuzun boyutu bu süreyi etkilemektedir. Paylaşım yaptığınız videoların izlenme sayısını artırmak isteyenler için Bayigram.com Instagram kullanıcılarına 35 TL den başlayan fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Üstelik yüzde yüz Türk ve gerçek kullanıcı izlenmeleri ile 250’den 100.000 e kadar görüntülenme ile avantajlı indirim uygulanan paketleri kolayca satın alabilirsiniz. Paylaştığınız story videoları kendi telefonunuza Instagram hikaye indir özelliği ile sağ üst köşede yer alan üç noktadan kaydedilebilmektedir.

Instagram’dan Video İndirilebiliyor Mu?

Farklı kullanıcıların hikaye ve gönderileri indirilememekle beraber kendi paylaşımlarınızı indirebilmeniz mümkündür. Farklı video ve gönderi paylaşımları ile takipçi sayılarınızı artırarak firmalardan reklam alabilir yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. Bayigram.com ile Facebook hizmetleri bölümünden ihtiyacınız olan beğeni, yorum, takipçi, paylaşım ve çok daha fazlasını içeren paketlere uygun fiyatlar, avantajlı indirimler ile sahip olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
ERTANHABER |-| kahve rehberleri |-| kartal evden eve nakliyat |-| Evden eve nakliyat